gardenahus

 

Gardena Hus (4007)

GARDENA Robotgräsklippare är robust byggd för arbete utomhus. För den växande familjen av GARDENA Robotgräsklippare erbjuder vi nu ett designat hus som är enkelt att använda. Det krävs endast ett några minuter för att koppla huset till dockningsstationen. Robotgräsklipparen är efter det skyddad från direkt solljus och hårt väder.

 

 

 

 

 

 

gardenaknivsats

 

 

Knivsats (4087)

Sats med 9 extrablad och 9 skruvar för att fästa knivarna på GARDENA R40Li.

 

 

 

 

 

 

begransningskabel

 

 

Begränsningskabel (4088)

När begränsningskabeln väl är lagd vet R40Li genast var den ska klippa. Det medföljer 150m begränsningskabel när du köper maskinen. För att utöka ytan kan du enkelt förlänga kabeln. Samma kabel fungerar även som guidekabel och visar klipparen hur den hittar tillbaka till laddstationen. Använd endast GARDENA orginalkopplingar när du förlänger kabeln.

 

 

 

 

 

kopplingar anslutningar

 

 

Kopplingar/Anslutningar (4089)

6 kopplingar och 2 anslutningar följer med för anslutning och förlängning av begränsningskabeln.

 

 

 

 

 

 

 

marlor

 

 

Märlor (4090)

Det medföljer 200 märlor när du köper din R40Li. Om ytan är kuperad rekommenderas att fästa kabeln med kortare avstånd. Det här setet innehåller 100 märlor.

 

 

 

 

 

garage 7da91c9d

 

 

Gardena Garage (4011)

Ett garage i kraftig plast skyddar både robotgräsklipparen och dess laddstation från sol och regn. Det vikbara taket gör det enkelt att komma åt gräsklipparens manöverpanel för enkel justering av inställningarna.